Service & naverkoop

Particulieren

Verzekeringen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun Peugeot laten verzekeren bij Peugeot Verzekering. De formules zijn aangepast aan de leeftijd en gebruiksintensiteit van uw wagen. Bovendien kan u uw verzekering uitbreiden met verschillende opties. Kies een verzekering op maat met unieke garanties: ontwikkeld door Peugeot, voor Peugeot.

Een volledige autoverzekering op maat

Of u nu een nieuwe of een tweedehandswagen koopt, Peugeot biedt verschillende verzekeringsformules aan zodat uw wagen van de bescherming geniet die bij uw auto past. Hieronder stellen wij u enkele mogelijkheden voor. Kom gerust eens langs om alle opties te bespreken.

Omnium met 3 jaar unieke garantie

Is uw wagen minder dan 2 jaar oud? Dan kiest u best voor de omniumverzekering van Peugeot Verzekering. Met deze formule is uw nieuwe Peugeot in alle omstandigen verzekerd. Bovendien biedt deze formule u bij diefstal of verlies van de wagen een nieuwe Peugeot met dezelfde cataloguswaarde als uw voertuig, en dit voor zolang uw wagen op het ogenblik van het verlies, de diefstal of het ongeval minder dan drie jaar oud is. Kortom, met de omniumverzekering geniet u van 100 % comfort, veiligheid en gemoedsrust.

Meer over omnium

Peugeot Premium Verzekering

Kocht u een tweedehandswagen tussen de 2 en 5 jaar oud? Met Omnium 24+ van Peugeot Premium Verzekering biedt u uw occasiewagen de bescherming die hij verdient.

Meer over Omnium 24+

Peugeot Primo Verzekering

Een verzekering aangepast aan de noden van uw Peugeot met meer dan 5 jaar op de teller? De Peugeot Primo Verzekering omvat een mini-omnium formule die voldoende dekking biedt om met een gerust hart de weg op te gaan.

Meer over Peugeot Primo Verzekering

Vraag uw gratis LEV testrit

Benieuwd naar onze elektrische en hybride voertuigen? Vraag hier uw gratis testrit.

aanvragen
Peugeot Traxxion Evergem